Ens estrenem al Blog !!!

Primera entrada del blog d' espai m. Perfums quins nervis .....hi ha tantes  coses per explicar que no se per on començar .
Avui crec que toca parlar dels perfums d'autor o perfums "nicho" . He de dir que a mi personalment  no m'agrada dir perfums "nicho" em fa una mica de  "yu-yu" i preferixo anomenar-los d'autor .

Doncs això , els perfums d'autor són perfums que per norma es distribueixen per un canal diferent dels perfums més comercials . Són una alternativa  a lo més comercial, com ho és el cinema europeu a les superproduccions de Hollywood .Darrera d'aquests perfums hi ha unes marques que treballen de forma artesanal , utilitzant matèries primeres de màxima qualitat i fent tirades limitades . Aquestes cases no han de suportar la pressió de ser un superventes és per això que no segueixen modes i van més per lliure .
A la botiga hi trobareu una sel.leció  força amplia , més cítriques , florals , empolvades , balsàmiques , més modernes , més clàssiques . 

Les nostres maques són :Les Parfums de Rosine , Escentric molecules , David Jourquin , Atelier flou , Robert Piguet , Masakï.....

Si esteu encuriosits per saber quina olor fan no dubteu en passar per  Espai M perfums estaré encantada de que els pogueu provar i reprovar  i us aviso que no em canso ....més aviat m'envalo i no paro.....jajajaja!


Per cert , jo sóc l'Eli  !!
Ens veiem aviat !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario