La cosmètica niche a Espai m perfums

Sempre he tingut una debilitat per la cosmètica, els que em coneixèu sabeu que em definèixo com una freak de la cosmètica  i com era d'esperar no podia  deixar passar l'opotunitat 
de tenir  una sel.lecció de les "potingues" que més m'agraden a Espai m perfums .

Jo n'estic enamorada i vull que vosaltres també us enamoreu de tots els productes ;-)

Vam començar amb Eve Lom una línia reconeguda internacionalment molt introduida als EUA i Anglaterra i que basa la seva eficacia en la neteja com a gest esencial en la cura de la pell.
I fa molt poquet hem introduït una altra casa  Ami IyöK, darrera d'aquest nom tant exòtic hi ha una empresa catalana que ha creat una línia de cosmètica orgànica que combina  actius organics i actius tecnològics a les concentracions més altes per  a obtenir els millors resultats .
I no podem acabar el post sense parlar de PrO-care , una casa francesa que basa la seva eficàcia en l'elevada concentració i puresa dels seus actius . Els productes PrO-care tenen el seu origen a les prestigioses cliniques d'estètica  Elysee Montaigne de Paris .
No dubtis a consultar-nos per què t'aconssellem en els productes  que et poden anar millor , perquè cada pell té les seves necessitats !!!

Salut i perfums , 


eli 

No hay comentarios:

Publicar un comentario