5 motius per ser una AMILOVER

La marca de cosmètica natural Ami Iyök fa un any i ho han celebrat treient al mercat el producte que els hi faltava per completar la línia facial , la bio-cleanser Green Shaman . En breu us faré un post pera explicar-vos aquest producte , ara mateix l'estem provant a casa  i tenim molt bones vibracions .


Però en el post d'avui el que vull és convertir-vos en AMILOVERS , 
5 motius pels que us enamorarà aquesta marca de cosmètica niche  .

1 . A Ami Iyök practiquen el Slow Ageing .
El Slow Ageing és la filosofia de la marca,  
aquí  no val pensar que una crema ens treurà deu anys de sobre en un dia sinó que es tracta d'endarrerir 
al màxim l'envelliment i l'aparició d'arrugues  amb un bon tractament cosmetològic i uns bons hàbits 
d'higiene facial regulars .

2. Ami Iyök és una marca de projecció internacional que cuida molt la composició dels seus productes, treballen amb 44 actius naturals que van desde l'or líquid amazònic (Sacha Inchi) fins al tradicional i mediterrani oli d'oliva, i a més tenen la certificació Natrue
 (una de les certificacions més exigents ).3. Els actius naturals els combinen de forma "màgica" amb actius tecnològics  com són l'Agirelineel SLMW Hyaluronic Acid i el Tens Up.
L'Agireline és conegut com el "botox light", redueix visiblement les arrugues gràcies a la seva acció de relaxant muscular. De fet està considerat un dels actius antiedat més eficaç.
L'àcid hialurònic és una molècula altament hidratant, i en aquest cas es treballa amb el de més baix pes molecular del mercat, i així penetra en profunditat a la pell mantenint l'hidratració i l'elasticitat .
El Tens Up és un actiu vegetal que té un efecte lifting inmediat, i el podriem comparar al Retinol en relació al seu poder de síntesi de colàgen.4. La marca es defineix com a biocompromesa amb el medi ambient, per això el seu packaging també és orgànic, de disseny plegable, reutilitzable, i fabricat amb fustes procedents de plantacions controlades i certificades .5. Ami Iyök, a part de preocupar-se per la nostra pell i el medi ambient, també se sent compromesa amb els éssers vius del planeta en general, i és per això que col.labora activament amb la ONG Care Highway International, organització que treballa a nivell mundial per cobrir necessitats bàsiques a families i nens . Espero que el post d'avui  us hagi convençut per a ser uns AMILOVERS
 i us animo a tots a provar-la !!


Salut i perfums !!!

EliNo hay comentarios:

Publicar un comentario