Per qué és tan important el perfum el dia de la teva boda?

Aquest juny farà un any que em vaig casar i un dels detalls més importants va ser triar un 
perfum especial per la boda. Jo anava amb l'intenció de comprar-me'l i al final va ser un regal de boda que estic segura que no oblidaré mai , gràcies Maria . 


Sempre havia pensat que si em perfumava amb una fragancia diferent a les que utilitzava diariament faria el dia encara més especial i així ha estat. Però no només això, ara cada cop que em poso o oloro el perfum escollit el meu cervell fa un viatge en el temps i em porta directament a la nit de Sant Joan a L'avellana on vam celebrar l'enllaç, totes les emocions , els records de la decoració , els amics , la familia , els sentiments i les papallones a l'estomac  tornen a estar  a flor de pell com si fos el mateix dia del casament. Fotos de Sara Lazaro 

I tot això gràcies al sistema olfactiu.
La cosa va així : l'olfacte capta l'olor de la fragància i desde el bulb olfactiu es transmet l'informació al sistema limbic (que és una xarxa d' estructures que tenim conectades entre si molt properes a la part mitja del cervell i alhora conectades al sistema nervios central) que té un efecte sobre les emocions , la motivació i la memòria.
L'olfacte és un sentit capaç de recordar un olor mesos i fins i tot anys a diferència de la vista i l'oïda, que s'obliden molt més ràpid d'una imatge o una melodia, però el realment interessant és la capacitat que té aquest sentit  de recordar EMOCIONS,  més que els  fets o aconteixements (que també) . 

És per això que us recomano sí o sí que el dia del vostre enllaç (i durant el viatge de noces) porteu un perfum nou, així quan volgueu recordar la vostra boda només us caldrà obrir el flascó.

 Que sigueu molt feliços !!!

Eli 

No hay comentarios:

Publicar un comentario